Thursday, December 9, 2010

Terharunya Mama...

tadi pagi sebelum tidurkan fiyan seperti biasa dia pasti sebut abang (panggilan untuk papanya juga) @ papa.. mungkin kerana mamanya sibuk mengurus adiknya, dia mungkin mau perhatian dari papanya.


mama dailla no.papa, papanya tanya,  dia bilang iya iya iya ja...mgkn papanya tanya mana mama? dia tunjuk mama fiyan yang sedang mengayunnya. hampir terlelap matanya bertelefon dgn papanya...(ini yang bikin terharu tengok dia)

awal mengandung dulu, kawan-kawan bilang kesiannya Alfiyan mesti tidak cukup kasih sayang dan perhatian (hehehehe...mama dan papa fiyan akan berusaha memberikan yang terbaik untuk anak2) almaklumlah belum sampai setahun mama fiyan hamil pula (macammana rezeki Allah bagi, terima lah kan)


gambar agak blurr....papanya masih on line, dia terlelap sudah. Yang penting dengar sekejap suara papanya, pasti dia happy...

p/s : semoga Allah memberkati kasih sayang yang dicurahkan oleh mama dan papa untuk anak-anak. Love each other menjadikan kita rasa dihargai. 

2 comments:

  1. salam kenal...saya follow ye..sian si kecik bile demam ye..berat mata pandang..berat lagi bahu memikul..marilah baca tips2 wajib buat ibu bapa http://everybodylovescery.blogspot.com/search/label/AnakDemam/Flu

    ReplyDelete